Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: تیم‌های نظارتی و تعزیراتی فعال‌تر شده‌اند و سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت نیز آماده دریافت گزارش تخلفات حوزه بهداشت، درمان و دارو است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت اظهار داشت: در شرایطی که وضعیت بازار نابسامان است، ممکن است افرادی قصد سوء استفاده و سودجویی داشته باشند و این در حالی است که افرایش قیمت دارو در سال جاری بیشتر از ۹ درصد نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر بهداشت تصریح کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از بروز تخلفات در حوزه دارو این است که سازمان غذا و دارو، لیست دارو‌ها و قیمتی که باید در بازار به فروش برسد را به مردم اعلام کند تا مردم علاوه بر گزارش تخلفات به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، بتوانند با مراجعه به سایت سازمان غذا و دارو از قیمت دارو‌ها آگاهی پیدا کنند تا از سودجویی و اجحاف به مردم جلوگیری شود.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه با متخلفان و سودجویان در حوزه دارو، برخورد‌های قانونی لازم انجام خواهد شد، از تشدید نظارت‌های وزارت بهداشت در این حوزه خبر داد و گفت: تقاضا داریم که مردم با ما همکاری کنند و در اعلام و گزارش تخلفات و سودجویی‌ها نباید کوتاه آمد، چون افراد را به توسعه و ترویج کار خلاف، تشویق می‌کند.

وزیر بهداشت با اشاره به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی از سوی دولت به تولید و تامین کنندگان کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم، اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر مردم با رقمی بیشتر از ارز ۴۲۰۰ تومانی، کالا‌های اساسی و مورد نیاز خود را خریداری می‌کنند بنابراین باید حتما کنترل و بازرسی‌ها تقویت شود، چون شرایط کشور، متفاوت از سایر دوره‌های دیگر است.

وی از تمامی فعالان حوزه دارو و تجهیزات پزشکی خواست که با مردم همراهی کنند تا شرایط کنونی کشور، باعث آسیب به آن‌ها نشود چراکه در این حوزه، انسانیت، نوعدوستی و علاقه به میهن و مردم باید در عمل نشان داده شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: باید منصف باشیم و هیچ فردی انتظار ندارد که فروشندگان و تامین کنندگان کالاها، سودی نبرند، اما سودجویی غیرمعمول به ویژه در شرایطی که همه دشمنان در پی تضعیف، برخورد، مقابله و به زانو در آوردن کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند، یک خیانت ملی است و انصاف حکم می‌کند که همه را ببینیم و فقط به منافع شخصی توجه نداشته باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غذا و دارو دارو تخلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود