Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@14:10:35 GMT

قرار گرفتن واحدهای دارویی در لیست سیاه

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۱۵۷۷۰

قرار گرفتن واحدهای دارویی در لیست سیاه

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: واحدهای متخلف دارویی در دوره جدید باید در لیست سیاه قرار گیرند.

به گزاش مشرق، علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دنبال تعامل بیشتر با سازمان غذا و دارو در دوره جدید است،گفت: باید از تجارب گذشته در جهت رفع مشکلات صنعت دارو استفاده شود، همچنین باید از فضای تغییرات ایجاد شده در سطوح مدیریتی سازمان غذا و دارو برای تعیین تکلیف بخشی از مسائل مانند بدهی بیمه‌ها به داروخانه بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی، درخصوص برخی انتقادهای وارده به عملکرد سازمان غذا و دارو در دوره گذشته مبنی براینکه در واردات و توزیع دارو انحصاری عمل شده است، افزود: مسائلی در دوره گذشته سازمان غذا و دارو در این خصوص مطرح شد، شاید تغییر رییس سازمان غذا و دارو نیز در راستای این موارد باشد؛ اما این موضوعات باید در واحدهای قضایی باید ثابت شود.

وی با تاکید بر ورود سازمان بازرسی کشور و ارسال پرونده های تخلف به محاکم قضایی، تصریح کرد: تخلفات مطرح شده باید در محاکم قضایی ثابت شود، نمی توان درحال حاضر دراین باره قضاوت کرد؛ اما به طورحتم بنا به دلایل متعددی تغییرات در مدیریت سازمان غذا و دارو باید انجام می شد.

نوبخت با بیان اینکه در تک تک تصمیم گیری ها در حوزه دارو باید از نظرات کارشناسان این حوزه استفاده شود،گفت: به عنوان رییس کمیسیون بهداشت اعلام می کنم اگر کوچکترین تخلفی در این زمینه مشاهده شد، این کمیسیون از آمادگی لازم برای رسیدگی به موضوعات برخوردار است؛ ضمن اینکه به برخی واحدها به دلیل بیان مسائلی اخطار می دهم، چرا که فردی یا شخصیتی حقوقی رشوه ای داده و بعد درزمان دیگری موارد را مطرح می کند.

این نماینده مردم درمجلس دهم، با اشاره به اینکه برای اصلاح امور همه باید حساس باشند، افزود: با توافق صورت گرفته با رییس سازمان غذا و دارو مقرر شد اگر واحدی برای دستیابی به اهداف خود تخلف کند، باید در لیست سیاه قرارگرفته و از هیچ مزیتی استفاده نکنند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به خانه ملت گفت: اگر فردی درخصوص دریافت رشوه در سازمان غذا و دارو در دوره گذشته دلایلی دارد، باید به محاکم قضایی ارایه کند، یا اینکه تخلفات را به کمیسیون بهداشت ارسال کند.

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • ستاره پرتغالی الاتحاد در لیست سیاه لیگ عربستان!
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو